LeRo Minusvál S.L., Edf. Mar y Sol, Avda. Amsterdam 8
E-38650 Los Cristianos / Tenerife / España
Tel. (+34) 922 750 289
Fax (+34) 922 750 283
 
Excursies in liftbus Prijs & Infos Over ons Disclaimer/Terms of business
 
  Home deutsch español holländisch français
Find us at
 
LeRo - Tenerife - Vervoer en Excursies - Eiland tour La Gomera
NIEUWTJES
3 - Eiland tour La Gomera terug
 
5.2.1.03 Eiland tour La Gomera
The Ferry: we use the slower but more spacious Ferry
one way: ca. 90 min
Ferry
Ferry
Ferry
Ferry
Ferry: toilet
The port of San Sebastian
 
Route
Los Cristianos
Ferry ( WC)
La Gomera ( WC)
Ferry ( WC)

Los Cristianos

Prijs 75,00 €
Informatie prijs

Prijs per persoon, btw inclusief, maaltijden exclusief.

Kinderen Kinderen tot 5 jaar gratis, 6 – 12 jaar 50%
Vertrek 7:45 van Hotel Mar y Sol (andere Hotels aub tijd raadplegen), vanaf 11 personen met gids.
Duur ongeveer 11 uur
Datums Evenementenkalender
Notitie De organisatie heeft het recht de excursies af te lassen in geval van onvoldoende deelnemers, met terugbetaling van de volledige som. Wij nemen het recht de route te wijzigen.
Locaties van de ferries
(edit. 10/2006)
Alle informatie zonder garantie, Schepen kunnen veranderd worden door de scheepvaartsmaatschappij zonder voorgaande mededeling.
 
Beschrijving van de excursie
Na een oversteek van 1 uur met een moderne veerboot die geschikt is voor gehandicapten, bereikt u vanuit Los Cristianos het buureiland La Gomera. Dit eiland is zesmaal kleiner dan Tenerife en bestaat uit een hoogvlakte (ongeveer 1.400 m) vanwaaruit diepe ravijnen naar zee lopen.
U rijdt in ongeveer 1,5 uur van San Sebastian via Hermigua naar Las Bolas, waar u stopt bij het bezoekerscentrum. Hier bevindt u zich in een wondermooie tuin met typische planten van La Gomeras en een winkeltje met plaatselijke ambachtelijke producten en door de eilandbewoners zelf gebakken koekjes.
Bovendien krijgt u er een heel interessante film over het eiland te zien. We blijven hier ongeveer 1,5 uur (aangepast sanitair). Na zowat 30 minuten rijden door het nationaal park van Garajonay, bereikt u het restaurant "La Laguna Grande", dat midden in het park gelegen is (aangepast sanitair). Oponthoud van ongeveer 1,5 uur. Daarna rijdt u gedurende ongeveer 1 uur voor een deel door het nationaal park en langs verbluffende vergezichten in de richting van San Sebastian.
De in San Sebastian gelegen "Torre del Conde" is het symbool van La Gomeras en bevindt zich in het centrum vanhet stadje. Jammer genoeg is de toegang beperkt voor rolstoelgebruikers. Op hun reis naar het westen, sloegen de ontdekkers van de Nieuwe Wereld hier vers water in. De oude bronnen bestaan nog steeds en dragen een ontoerend en trots opschrift: "Met dit water werd Amerika gedoopt"! Jammer genoeg is ook dit symbool niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Naargelang de verkeerssituatie hebt u meer of minder kans de districtshoofdstad San Sebastian op eigen houtje te bezoeken, vóór u de terug naar Tenerife gaat.
 
Ferry
Ferry: lift
Home naar boven