LeRo Minusvál S.L., Edf. Mar y Sol, Avda. Amsterdam 8
E-38650 Los Cristianos / Tenerife / España
Tel. (+34) 922 750 289
Fax (+34) 922 750 283
 
Excursies in liftbus Prijs & Infos Over ons Disclaimer/Terms of business
 
  Home deutsch español holländisch français
Find us at
 
LeRo - Tenerife - Vervoer en Excursies - Eiland tour op Tenerife
NIEUWTJES
1 - Eiland tour op Tenerife terug
 
5.2.1.01 Eiland tour op Tenerife
Garachico
Coach with lifting ramp
Lunch in the Restaurant Park "Monasterio"
 
Route
Los Cristianos
Puerto Santiago
Santiago del Teide
Puerto de Erjos
Garachico
Icod de los Vinos
Monasterio ( WC)
Candelaria

Los Cristianos

Prijs 43,00
Informatie prijs

Prijs per persoon, btw inclusief, maaltijden en inkomkaarten exclusief.

Kinderen Kinderen tot 5 jaar gratis, 6 – 12 jaar 50%
Vertrek 9:30 van Hotel Mar y Sol (andere Hotels aub tijd raadplegen), vanaf 11 personen met gids.
Duur ongeveer 7 uur
Datums Evenementenkalender
Notitie De organisatie heeft het recht de excursies af te lassen in geval van onvoldoende deelnemers, met terugbetaling van de volledige som. Wij nemen het recht de route te wijzigen.
 
Beschrijving
Deze boottocht biedt u een overzicht van de verschillende kustgebieden van het eiland. U zult bij die gelegenheid heel duidelijk zien hoe Tenerife bestaat uit een groen en vruchtbaar noordelijk en een droger zuidelijk deel. Via Santigao del Teide en de Erjos pas, gaat de tocht verder naar de prachtige uitkijkplaats "Mirador de Garchico" in El Tanque, waar we een korte fotostop houden.
Aan deze belvedère bevindt zich een restaurant met uitgebreid sanitair, maar zonder voorzieningen voor rolstoelgebruikers. Na een oponthoud van ongeveer 30 minuten gaat de tocht verder naar Icod de los Vinos, waar de "oudste" drakenboom van de Canarische Eilanden staat. Jammer genoeg zijn de installaties ook hier helemaal niet toegankelijk voor rolstoelen, zodat we genoodzaakt zijn de boom vanop enige afstand vanuit het voertuig te bekijken.
De middagpauze brengt u door in La Vera, met zijn magnifiek restaurantpark "El Monasterio", dat boven Puerto de la Cruz gelegen is en vanwaaruit u bij helder weer een schitterend uitzicht hebt op heel het Orotava dal. Hier houden we 1,5 tot 2 uur halt.
Hoewel u na een stevige maaltijd misschien wel wat loom zult zijn, zult u toch volop kunnen genieten van de verdere tocht naar het bedevaartsoord van de Zwarte Madonna in Cadelaria.
In de kerk kan men met een rolstoel binnen, maar aangepast sanitair is er niet. Ongeveer 30 tot 45 minuten later reizen we verder om na een goede drie kwartier aan te komen in Los Cristianos.
 
Home naar boven